nlen

Revisie

Laat Het Stempel uw machines reviseren

Heeft u een machine op uw bedrijf staan die niet helemaal werkt zoals u dat voor ogen had? Moet er  aan deze machine een revisie worden uitgevoerd zodat de werking ervan verbeterd wordt, of dat deze weer helemaal is aangepast aan moderne eisen? Laat dan Het Stempel uw machine reviseren. Wij zijn namelijk niet alleen een machinebouwer, ook op het gebied van revisie van machines kunnen wij u van dienst zijn. Wij weten bij elke soort machine die binnen ons specialisme past precies aan welke eisen deze moet voldoen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de machine die misschien al jaren goed werk bij u heeft gedaan, dit ook blijft doen.

 

Machine revisie van Het Stempel

Het Stempel is een machinefabriek met meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van het bouwen van machines op maat. Als u voor uw bedrijf een machine nodig heeft, dan kunt u er van op aan dat wij deze helemaal zo bouwen zoals u hem wilt hebben. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van machines voor de medische-, farmaceutische-, zuivel- en voedingsmiddelenindustrie. We houden er daarbij van om voorop te lopen. We bouwen niet alleen nieuwe machines, we innoveren ook met de methodes die we gebruiken en de resultaten die we daarbij bereiken. Zo ook als er een keer een revisie van machines moet worden uitgevoerd.

 

Uw machine reviseren?

Als u een machine in uw machinepark of plant heeft staan die aan een revisie toe is, dan kunt u hierover contact met ons opnemen. Samen bekijken we dan wat er aan uw machine aangepast moet worden, wat hier de kosten van worden en binnen welk tijdsbestek we dit voor u kunnen doen. Wij voeren onze revisies uit in onze moderne, goed uitgeruste fabriek. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om met deze machines aan de slag te kunnen gaan. Hierdoor kunnen ze werk leveren dat niet alleen goed en grondig is, maar dat ook snel is. Met ons wagenpark staan wij paraat om u in geval van nood met spoed te kunnen helpen. Zo blijft de stilstand van uw machines tot een minimum beperkt.

 

Voor meer informatie over het reviseren of reparatie van uw machines kunt u contact met ons opnemen op onze contact-pagina of direct via onze email info@het-stempel.nl of telefoonnummer: 078-6104055

Crystallizer shaft repair