nlen

Apparaten en Machinebouw

Professionele machinebouw bij Het Stempel

Machinefabriek Het Stempel is al sinds 1955 actief op het gebied van machinebouw. Wij zijn als machinebouwer actief in meerdere verschillende industrieën, te weten de medische, farmaceutische, zuivel- en voedingsmiddelenindustrie. Wij hebben in de ruim 60 jaar van ons bestaan vele verschillende klanten aan betrouwbare machines geholpen, die geheel naar de wensen van de klant zijn opgebouwd. We zijn machinebouwers met passie voor het vak, die graag een stapje extra doen om er zo voor te zorgen dat onze klanten een machine krijgen die helemaal op maat is gemaakt. We kunnen deze machines niet alleen voor u bouwen, maar verzorgen ook het onderhoud, zodat deze altijd perfect blijft werken.

 Machinebouw op maat bij Het Stempel

Bij Het Stempel hebben we niet een enkel specialisme, maar we kunnen een groot aantal verschillende machines voor u bouwen. U kunt daarbij onder andere denken aan omsmelters, doseereenheden, warmtewisselaars en chirurgische apparatuur, maar onze mogelijkheden stoppen daar niet. We houden er van te innoveren. Zorgen voor nieuwe ontwikkelingen is voor ons dan ook een belangrijke drijfveer. Heeft u een machine nodig die vernieuwend is? Schakel ons dan in en wij gaan samen met u bekijken aan welke eisen deze machine allemaal moet voldoen. Schroom daarbij niet om groot te denken, we denken graag groot met u mee!

 De modernste apparatuur bij Het Stempel

Bij Het Stempel houden we ons eigen machinepark altijd actueel. We werken in een modern ingerichte fabriek, waar we altijd gebruik maken van de meest moderne apparatuur en gereedschappen. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en zijn speciaal geschoold voor de werkzaamheden die ze voor u uit gaan voeren. Dankzij onze combinatie van moderne apparatuur en goed geschoold personeel kunnen we ervoor zorgen dat er altijd korte levertijden zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. We lichten graag persoonlijk toe wat we voor u kunnen betekenen.

Voor meer informatie over onze machine en apparaten-bouw mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen op onze contact-pagina of direct via onze email info@het-stempel.nl of telefoonnummer: 078-6104055

Autoclaaf