nlen

Metaalbewerking

Naast onze machine- en apparatenbouw maken wij ook zeer uiteenlopende producten in RVS en andere materialen voor verschillende opdrachtgevers in diverse takken van industrieën.

In onze modern ingerichte fabriek wordt gebruik gemaakt van geavanceerde apparatuur en gereedschappen. Speciaal geschoolde medewerkers staan garant voor een perfecte uitvoering. Korte levertijden zijn gewaarborgd. Ook voor het verspanen van roestvast staal, draaien of frezen, spiebaan steken, plaatwerk en TIG, MIG/MAG en elektrisch lassen zijn wij volledig ingericht.

Bij de ontwikkeling, innovatie of productie van een machine of onderdeel is het goed Het Stempel al in een vroeg stadium in te schakelen. U bent dan verzekerd van een uitstekende begeleiding, waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. De adviezen van onze experts kunnen u daarbij aanzienlijke besparingen opleveren.

Onze engineeringafdeling ontwerpt en tekent met behulp van het geavanceerde 3D-CAD-systeem, SolidEdge. Centraal staat daarbij een functionele en efficiënte vormgeving, welke volledig is gericht op de bedrijfsaard van de opdrachtgever.