nlen

Apparatenbouw

De beste apparatenbouw bij Het Stempel

Als u op zoek bent naar een nieuw apparaat voor uw bedrijf. Neem dan eens contact op met Het Stempel. Wij zijn een bedrijf in de apparatenbouw dat al sinds 1955 actief is en dat door de jaren heen een zeer goede reputatie heeft opgebouwd. Wij kunnen niet alleen nieuwe apparaten voor u bouwen, maar ook revisies maken aan uw bestaande apparaten. Wij zijn een apparatenbouwer waar u op kunt rekenen. Onze specialisatie is het bouwen van productiemachines, roestvrijstaal uitgevoerd, die inmiddels al wereldwijd ingezet worden. We kunnen hiernaast ook RVS producten voor u maken, of producten die zijn uitgevoerd in andere materialen.

Apparatenbouwers met kennis van zaken

Wij werken bij Het Stempel altijd met de meest moderne apparatuur. Innovatie en ontwikkeling zijn daarbij voor ons absolute sleutelwoorden. We gebruiken de modernste technologie bij het bouwen van een nieuw apparaat. En als we een apparaat bouwen, dan zorgen we ervoor dat dit met alle mogelijke specificaties bij ons in het systeem komt te staan. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we uw machine altijd in de best werkende staat kunnen houden. Al onze medewerkers zijn speciaal geschoold om met deze moderne apparatuur om te kunnen gaan. Ze kunnen voor u niet alleen een machine bouwen, maar roestvrij staal verspanen, draaien of frezen, spiebaan steken, plaatwerk maken en elektrisch lassen.

Apparatenbouw op maat

Wij zijn een apparatenbouwer die u alle stappen in het proces uit handen kan nemen. Het is dan ook goed om ons al vroeg in te schakelen. U krijgt dan onze uitstekende begeleiding, waarbij onze experts voor u klaarstaan om u advies te geven. Misschien kan de machine die u voor ogen heeft met een kleine aanpassing nog beter gaan functioneren. Onze eingineerafdeling staat hiervoor geheel tot uw dienst. Zij gebruiken de meest geavanceerde apparatuur en software om de perfecte machine voor u te ontwikkelen. Op zoek naar apparatenbouwers? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag effectief en snel verder!

3Liter Kris
Droppacker RFA